Duurzaamheid

KUIPERS infra is onderdeel van KUIPERS beheer B.V. Als overkoepelende organisatie hechten wij belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

CERTIFICERING CO2-PRESTATIELADDER

Wij streven naar een duurzame ontwikkeling en zijn ervan overtuigd dat goede ondernemersprestaties worden behaald zodra er balans is tussen People, Planet en Profit. Een belangrijk uitgangspunt is het streven naar een zo’n klein mogelijk ecologische voetafdruk. Om dit te monitoren hebben wij het certificaat voor de CO2-Prestatieladder behaald.

 

Het jaarlijks in kaart brengen van een CO2 footprint biedt ons de kans om onze uitstoot te monitoren en te sturen op maatregelen om CO2-emissies te reduceren en de bedrijfsvoering te verduurzamen. Met behulp van de CO2-Prestatieladder wordt er door ons een enorme hoeveelheid energie bespaard. De CO2-Prestatieladder is als duurzaamheidinstrument toonaangevend in de Nederlandse markt. Bedrijven stimuleren om zelf iets te doen aan CO2-reductie, dat is de gedachte achter de CO2-Prestatieladder.

 

SKAO
De Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen (SKAO) is verantwoordelijk voor alles omtrent de CO2-Prestatieladder. Daarnaast zorgt zij voor verbreding van het gebruik van de CO2-Prestatieladder bij bedrijven, opdrachtgevers en in sectoren. Op www.skao.nl vind u meer informatie over de CO2-prestatieladder.

 

Rapportage

Klik hier voor de rapportage van de CO2-prestatieladder 2018

 

Certificaat
Klik hier voor het certificaat van de CO2 prestatieladder 2018

Certificeringen