Over kuipers infra

KUIPERS infra is een gekwalificeerd en gecertificeerd aannemingsbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Na de oprichting in 1984 is het bedrijf in de loop der jaren uitgegroeid tot een vakkundige organisatie met inmiddels ruim 50 medewerkers in dienst. Met behulp van een modern machinepark voert KUIPERS infra werkzaamheden uit op het gebied van grondverzet, landmeten, baggeren, sloop, bestrating, riolering, maaien, houten vlonders, beschoeiing, damwanden en groenvoorziening. KUIPERS infra werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven. Meer informatie vindt u onder de knop Activiteiten.

 

Wilt u zien met welke projecten KUIPERS infra momenteel bezig is en welke projecten recentelijk zijn afgerond? Klikt u dan op de knop Projecten.

 

De huidige directeuren Bernhard Gort en Jan van de Wetering hebben het bedrijf in april 2012 overgenomen. Zij streven naar een solide en betrouwbare organisatie die kwalitatief goed werk aflevert. Hierbij weten zij zich gesteund door gekwalificeerde medewerkers die dagelijks enthousiast hun werk uitvoeren.

 

KUIPERS landmeten en KUIPERS Zand en Grond zijn een goede aanvulling op de activiteiten van KUIPERS infra. Hierdoor kan KUIPERS een totaalpakket van diensten aanbieden vanuit één adres.

Certificeringen